Velkommen til  Sørli Gård
Å drive økologisk har vært en drøm hele livet. Tanken på at dyra har det bra og at det likevel blir et bra produkt gir meg inspirasjon til å drive med dette hver dag, året rundt.

-Runar Sørli

Runars anbefalinger
Kjøtt til både hverdag og fest
anbefalinger

100% økologisk


Kjøttet som produseres på Sørli Gård er 100% økologisk. Det vil si at alt fra foring av kua til behandlig av kjøttet går igjennom en økologisk prosess. Dette er kjøtt av ypperste kvalitet og levers av Runar Sørli, daglig leder på Sørli Gård.

Sats på deg selv

Ved å handle kjøtt rett fra gården gjør så kvaliteten på maten ikke faller før den ender på bordet. Visjonen er å skape rene og naturlige produkter som både lages og smaker bedre. Ved å satse på økoligisk mat, så satser du ikke bare på deg selv, men dyrenes beste også.

Økoegg


På Sørli Gård produseres også økologiske egg. Hvis du ønsker å kjøpe egg har du mulighet til å komme på gården og kjøpe rett fra hønsehuset. Rundt 7000 høner gjør dette mulig, les gjerne mer om dette ved å klikke på denne linken!

fjer

Bestilling

Fyll ut skjemaet like under med din informasjon. Runar vil deretter motta bestillingen, og når 8 personer inkludert deg selv er påmeldt vil prosessen igangsettes. Dette er for å spare kvaliteten på kjøttet slik at du mottar det så ferskt som mulig.

Ventetid

I mellomtiden må du vente på svar om henting. Det er da kjøttet blir behandlet og blir gjort klart slik at du får økologisk kjøtt med høy kvalitet. Det kan ta opp til syv dager før du får svar. Hvis du ikke har fått mail, så bør du sjekke søppelposten.

Henting

Du må selv hente kjøttet på gården til tiden du har fått. Det er mulig å gjøre en avtale hvis tiden ikke passer. Da må du svare på mailen du får og legge til en tid som passer for deg, men vi ser helst at du følger tiden som blir oppgitt.


Spørsmål og svar

Hva er kiloprisen og hvor mange kilo vil jeg motta?

140,- kr/kg. Antall kilo varierer fra gang til gang, men mengden du vil motta varierer rundt 30kg.

Hvor henter jeg kjøttet og hvordan betaler jeg?

Kjøttet hentes hjemme på gården, trykk her for kart. Jeg har dessverre ingen kortautomat på gården enda, derfor skjer betalingen gjennom kontanter.

Rognemyrveien 240
Tlf: 913 24 807
runar@gmail.com
969 728 729