Kjøttet som produseres på Sørli Gård er økologisk. Det vil si at alt fra foring av kua til behandlig av kjøttet går igjennom en økologisk prosess. Dette er kjøtt av ypperste kvalitet og levers av Runar Sørli, daglig leder på Sørli Gård.
Klikk her!På gården produseres også økologiske egg. Hvis du ønsker å kjøpe egg har du mulighet til å komme på gården og kjøpe rett fra hønsehuset eller ta kontakt med Runar. Les gjerne mer om dette ved å klikke på linken under!
Klikk her!Sunn
Enkel
20-30 MIN
Grønnsaksuppe er en deilig rett hele året. På Sørli Gård anbefaler vi å bruke vårt økologiske storfekjøtt i suppen for å få en sunnere og mer smakfull opplevelse.
6 porsjoner
Slik gjør du:
1. Skrell grønnsaker og del dem i små terninger. Skjær opp økologisk storfekjøtt i små strimler.
2. Kok opp vann og salt. Ha i grønnsakene og kok i noen minutter til de er møre.
Server gjerne med brød eller flatbrød.
3. Tilsett de økologiske kjøttstrimler når grønnsakene nesten er kokt.
4. Smak til med buljong og eventuelt litt salt og pepper. Ha gjerne litt hakket persille over suppen ved servering.
INGREDIENSER:
Sunn
Enkel
20-30 MIN
Biffgryte for kjølige sommerkvelder. Passer godt til nypoteter og sesongens grønnsaker.
6 porsjoner
Slik gjør du:
1. Rør sammen riseddik, sesamolje, soyasaus og ingefær til en dressing. Krydre med salt og pepper. Bland kål, eple, løk og koriander. Hell dressingen over grønnsakene.
2. Pensle kalkunbiffer med olje, krydre med salt og pepper. Grill biffene på direkte varme i 2 minutter på hver side. Legg biffene på indirekte varme og grill videre i ca. 4 minutter.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
3. Varm burgerbrød raskt på grillen. Anrett burgerbrød med kålsalat og grillet kalkunbiff.
Vil du prøve noe nytt? Bytt ut burgerbrød med focacciabrød på grillen.
INGREDIENSER:
Sunn
Enkel
20-30 MIN
Deilig økologisk biffsalat for deg som vil servere noe godt til familien.
4 porsjoner
Slik gjør du:
1.
Skjær kjøttet i tynne strimler, dersom det ikke er ferdigstrimlet. Salte og pepre kjøttet.
Vask grønnsakene, og del tomatene i to.
2. Kok opp vann og med 2 ts salt. Ha i asparges og sukkererter og kok i 2-3 minutter. Deretter avkjøl raskt i iskaldt vann.
3. Del avokadoen i to, ta ut steinen, ta av skallet, og del opp i passe biter.
Indrefilet og mørbrad er også fint å bruke i salaten.
4. Stek biffstrimlene på god varme.
5. Server maten!
Dressing:
Bland sammen alle ingrediensene
Hvitvinseddik kan erstattes av eplecider- eller balsamicoeddik.
INGREDIENSER:
DRESSING:
Rognemyrveien 240
Tlf: 913 24 807
runar.sorli@gmail.com
969 728 729